Тюфтельки по-італійськи
enjoy
27.02.2015

Приготування
500г телятини або яловичини перекрутити на мясорубці. Додати 100г відвареного у підсоленій воді до напівготовності рису, чайну ложку олії, сирий білок, посолити, поперчити. Фарш добре вимішати і сформувати тюфтельки. Приготувати соус: 2-3 цибулини порізати напівкружальцями, обсмажити у півсклянці олії. Додати 0,5 ч. л. червоного перцю, 3-4 подрібнених на тертушці (або в комбайні) помідори або чайну ложку томатної пасти, чайну ложку борошна, розведеного у невеликій кількості оцту або лимонного соку. Влити таку кількість води, щоб отримати соус бажаної густини. Тільки-но він закипить, викласти тюфтельки і тушкувати на маленькому вогні. Наприкінці заправити 2 збитими яйцями з півсклянкою кисляку (я давала сметану) і подрібненою петрушкою.

close
Додати свій рецепт