Тістечка заварні швидкі з вершковим кремом
Складові:
- 350 мл вершків 38%
- по 250 мл води
- борошна та сиру маскарпоне вершкового
- 200г цукрової пудри
- 110г вершкового масла
- 4 яйця
- 1/4 ч.л. солі
Приготування
Для заварного тіста у воду додати масло, розтопити, всипати борошно, швидко вимішати протягом хвилини, в остигле тісто додати по одному яйця, перемішуючи. Викласти тісто на деко за допомогою кондитерського шприца, запекти в розігрітій до 200 градусів духовці 20хв, не відкриваючи духовку. Вершки збити до стійких піків, додати маскарпоне і цукрову пудру, знову все збити. За допомогою шприца начинити заготовки для тістечок кремом, посипати цукровою пудрою.