Тістечка з джемом
enjoy
17.02.2015

Складові:
тісто:
100г борошна
50г вершкового мас­ла або маргарину
1 варений жовток
1 ст. ложка цукру
сік з 1/2 лимона

начинка:
100г джему

Приготування
Жир посікти з борошном, додати варений жов­ток, перетертий крізь сито і вимішаний з цукром, лимонним соком, і замісити водою пухке тісто. Розкачати його шаром, як на вареники, склянкою вирізати коржики, скласти на зма­щений жиром лист і пекти в гарячій духовці (210-240° С) протягом 15 хв. Спечені коржи­ки змастити джемом і скласти попарно. Ці тістечка можна покривати білковою піною (1 білок, 50 г цукру), зверху покласти пів-горішка і поставити в духовку, щоб піна під­сохла.

close
Додати свій рецепт