
Складові:
- 200г борошна
- 100г цукру
- 100г грецьких горіхів (можна замінити фундуком або арахісом)
- 100г кураги (можна замінити чорносливом, фініками або іншими сухофруктами)
- 100г родзинок
- 2 яйця
Приготування
Подрібнюємо горіхи та сухофрукти (горішки можна дуже легко подрібнити звичайною скалкою поклавши їх в рушничок або поліетиленовий пакетик).
Розтираємо яйця з борошном та цукром.
Додаємо до отриманої суміші горішки та сухофрукти, все добре перемішуємо.
Форму для випікання застилаємо папером для випічки і викладаємо отриману масу, рівномірно розклавши її по всій поверхні форми.
Ставимо випікатися у розігріту до 180 С духовку на 45-50 хвилин до золотистої скоринки. 6. Ще тепле тістечко розрізаємо на порційні часточки, за бажанням посипаємо цукровою пудрою або поливаємо будь-яким вами улюбленим джемом.