
Складові:
- 1 кг м'якоті телятини
- 1 кабачок
- 0,5 качана невеликої капустини
- 2 цибулі
- 2 моркви
- 300 г домашнього сиру
- 100 г майонезу
- 100 г сметани
- 3 зубки часнику
- улюблені трави (кріп, петрушка)
- сіль, перець до смаку
- 2-3 ст. ложки олії для підсмажування
Приготування
Телятину порізати кусочками, як на відбивні, зовсім чуть-чуть відбити, посолити, поперчити, додати посічену зелень і відставити хв. на 20-30.
На дно форми порізати кружечками кабачок і капусту - крупно. Злегка присолити.
Стушити на олії порізану кружальцями цибулю і потерту на крупній терці моркву.
Замариноване м'ясо викласти зверху на кабачок з капустою, на м'ясо викласти стушену моркву з цибулею і поверх викласти розтертий з сметаною, майонезом, сіллю, перцем і видушеним через часникодавку часником сир.
Поставити в розігріту духовку на 1 год. - 1,10 год.
Джерело: Телятину порізати кусочками, як на відбивні, зовсім чуть-чуть відбити, посолити, поперчити, додати посічену зелень і від