Телятина у пиві
Складові:
- 1 кг телятини
- 350 мл світлого пива
- 1 цибулина
- 2 галузки зеленої селери
- 2 ст.л. олії
- 100г вершкового масла
- чебрець
- гірчиця
- духмяний та чорний перець в горошку
- сіль
Приготування
Чорний та духмяний перець, гірчицю та чебрець потовкти в ступці або скалкою, змішати з сіллю і натерти телятину. Залити її пивом та залишити на 3 години в кімнатній температурі маринуватися. Розтопити вершкове масло разом з олією і обсмажити з кількох боків телятину.
На вершковому маслі підсмажити цибулю разом з селерою. До телятини влити маринад та висипати підсмажену цибулю, накрити кришкою і тушкувати близько 30 хвилин. Після цього поставити запікатися в духовку на 200-220 градусів ще на годину півтори, періодично поливаючи рідиною.