Тефтелі м'ясні в томаті
enjoy
10.03.2015

Складові:
- 400г м'яса
- 70г білого хліба
- 0,1 л. води
- 70г борошна
- 50г жиру
- 100г цибулі
- 50г томату-пюре або 150 г помідорів
- сіль до смаку

Приготування
Приготувати котлетну масу, добавити дрібно нарізану та підсмажену цибулю, перемішати, зробити тефтелі в вигляді кульок розміром з грецький горіх, обваляти в борошні, обсмажити на жирі та покласти в каструлю. На сковорідку, на котрій смажились тефтелі, покласти порізану цибулю, підсмажити, добавити томат-пюре і протушити його разом з цибулею, після того влити стакан бульйона або води, перекласти все це в каструлю з тефтелями, добавити лавровий листок, перець горошком та тушкувати під кришкою 8-10 хвилин.

close
Додати свій рецепт