Тарталетки з оселедцем
enjoy
10.02.2015

Складові:
- 2 великі оселедця
- 8 середніх картоплин
- 2 яблука
- 250г вершкового сиру
- 1 пучок кропу
- 1 ч. л. готового хрону

Приготування
Картоплю вимити й відварити в мундирі до готовності. Кріп вимити, обсушити й подрібнити. Змішати вершковий сир з хріном і кропом. У оселедця видалити голови і через розріз на черевці вийняти нутрощі. Зробити ножем надріз вздовж хребта і зняти тонку зовнішню плівку. Пальцями розширити надріз і розділити оселедець на 2 половинки. Видалити хребет і реберні кістки, акуратно вийняти всі маленькі кісточки. Розрізати філе на шматочки шириною приблизно 2 см. Остиглу картоплю очистити і нарізати кружальцями. Яблука вимити, нарізати кружальцями. Опустити скибочки яблук в киплячу воду і варити 3 хв. Акуратно перекласти  на блюдо. Промазати картопляні кружальця  сирною масою. Покласти на кожен по скибочці яблука і по шматочку оселедця.

close
Додати свій рецепт