Святковий салат із шпинатом
enjoy
21.09.2014

Складові:
- 150 гр. свіжого шпинату порізаного на шматочки
- 6 шт. нарізаних полуниць
- 1/4 горнятка мигдалю порізаного
- 1 ст. л масла
- 2 ст. л. насіння сезаму
- 2 ст. л. цукру
- 3 ст. л. олії
- 2 ст. л. оцту
- 1/4 ч. л. паприки
- 1/4 ч. л. барбекю соусу
- 1 ст. л. дрібно різаної цибулі

Приготування
1. Розігріти масло на сковорідці на середньому вогні і до золотистого 2-3 хв. посмажити мигдаль порізаний. Поставити на сторону щоб охолов.
2. Змішати заправку: сезам, цукор, оливкову олію, оцет, паприку, барбекю соус і цибулю.
3. В великій мисці змішати шпинат, полуниці і мигдаль.
Зверху полити заправкою і перемішати, поставити в холодильник на 10-15 хв. Перед сервіровкою.

close
Додати свій рецепт