Свинина тушкована в цибулі
enjoy
26.02.2015

Приготування
Плоский шматок свинини з жирком (шийка добре підійде) посолити. 
У каструлю налити трохи масла, розігріти і обсмажити свинину з усіх боків до золотистої скориночки. 
Нарізати багато цибулі кільцями і засипати нею свинину, вогонь відразу збавити аби цибуля не згоріла. Додати лавровий лист, перець чорний горошком, спеції і трохи посолити. 
Накрити кришкою і тушкувати, час від часу помішуючи (цибуля дасть сік, жодної рідини доливати не треба). Готувати приблизно півтори-дві години. 
Свинина виходить ароматною і соковитою. Цибуля просочується м'ясними соками і теж дуже смачна.

close
Додати свій рецепт