Суп з опеньками і вівсяними пластівцями
Складові:
- 1,2 яловичого бульйону
- 100г відварених опеньок
- 50г кореня селери
- 2 ст.л. рослинної олії
- 1 картоплина
- 2 ст.л. (з верхом) вівсяних пластівців
Приготування
Корінь селери вимити, очистити і нашаткувати тонкою соломкою або нарізати кубиками.
Розігріти в сковороді рослинну олію і обсмажити в ній корінь селери до золотистого кольору.
Картоплю вимити, очистити і нарізати кубиками. Викласти в киплячий бульйон разом з селерою, вівсяними пластівцями і грибами.
Варити 12 хвилин, або до тих пір, поки картопля і пластівці не стануть м'якими. Подати зі свіжою рубаною зеленню.