![](/_pu/17/59126891.jpg)
Складові:
- 4 столові ложки вершкового масла
- 0.5 кг броколі
- 1 велика нарізана цибулина
- 1 нашаткована морква
- сіль і чорний мелений перець
- 3 столові ложки борошна
- 4 чашки курячого бульйону
- 1/2 склянки вершків
- домашні грінки
Приготування
Спочатку необхідно розтопити в каструлі 4 столові ложки вершкового масла (на середньому вогні). Після чого додати нарізані брокколі, цибулю, моркву, сіль і перець і смажити до того часу, поки цибуля не стане напівпрозорою (близько 6 хвилин). Додати борошно і готувати 1 хвилину, поки вона не стане жовтуватого кольору. Додати бульйон і довести до кипіння.
Варити суп відкритим, на повільному вогні, поки брокколі не стане м’якою, близько 15 хвилин. Після чого залити вершки і зняти з вогню.
Подрібнити все за допомогою блендера. Додати сіль і перець за смаком, а потім накрити кришкою. Подавати в гарячому вигляді з домашніми грінками.