Суп курячий з грибами, омлетом і зеленим горошком
Складові:
- курячий бульйон - 500 мл
- гриби - 200г
- курка (м'якоть варена) - 150 г
- яйце - 2 шт.
- морква - 1 шт.
- зелений горошок - 100г
- вершки - 2 ст.л.
- зелень - 1 пучок
- чорний перець (горошок) - 3 шт.
- зелена цибуля, вершкове масло - на смак
- білий перець, мускатний горіх, сіль - за смаком
Приготування
Дрібно нарізати куряче м'ясо і частину зелені, залити бульйоном, покласти моркву і гриби і запікати 7-9 хвилин під кришкою при потужності 70%. Морква вийняти, дрібно нарізати і знову покласти в суп разом із зеленим горошком.
Варити 3 хвилини при потужності 100%. Яйця підсмажити з вершками. Омлет нарізати шматочками і подавати, розклавши по тарілках і заливаючи супом.