Суп із м'ясом, квасолею і квашеною капустою

Складові:
- 600 г говядини
- 1 банка консервованої квасолі
- 300 г квашеної капусти
- 4 - 5 картоплин
- 1 морква
- 1 цибулина
- 1 болгарський перець
- 1 ст. л. томатної пасти
- зелень
- сіль
- перець
- 2-3 зубчики часнику

Приготування
М'ясо відварити. На олії підсмажити цибулину, додати натерту на грубій терці моркву і нарізаний перець , це все разом протушкувати. Додати томатну пасту, посолити і поперчити , протушити ще трошки. М'ясо витянути із бульйону і порізати його на кусочки, покласти назад у каструлю. Капусту порізати і додати в суп - варити 25 хвилин. Додати нарізану картоплю і варити 10 хвилин. Потім додати зажарку і проварити ще біля 5 хвилин, потім кладемо квасолю, додаємо спеції, заправляємо часником і зеленню. Накриваємо кришкою і даємо настоятися біля 25 хвилин.

close
Додати свій рецепт