Соус з хроном
enjoy
27.04.2015

Складові:
- 3-4 яйця
- 3 лимони
- пучок зеленої цибулі
- свіжа  петрушка
- чайна ложка натертої ріпчастої цибулі 
- столова ложка натертого хрону
- 1/4 літри сметани
- сіль
- цукрова пудра

Приготування
Жовтки зварених на круто яєць розминаємо ложкою, щоб не було грудочок, вичавлюємо сік із  лимонів і доливаємо до перетертих жовтків. Добре розмішуємо.  Дрібно нарізаємо  зелену цибулю і  петрушку. Додаємо натерту ріпчасту цибулю та столову ложку натертого хрону. Все це приправляємо сметаною.  Солимо і трохи підцукровуємо пудрою. Можна також додати білки, які залишились. Покласти соус настоятись у холодильник.

close
Додати свій рецепт