Соус з хроном

Складові:
- 3-4 яйця
- 3 лимони
- пучок зеленої цибулі
- свіжа петрушка
- чайна ложка натертої ріпчастої цибулі
- столова ложка натертого хрону
- 1/4 літри сметани
- сіль
- цукрова пудра
Приготування
Жовтки зварених на круто яєць розминаємо ложкою, щоб не було грудочок, вичавлюємо сік із лимонів і доливаємо до перетертих жовтків. Добре розмішуємо. Дрібно нарізаємо зелену цибулю і петрушку. Додаємо натерту ріпчасту цибулю та столову ложку натертого хрону. Все це приправляємо сметаною. Солимо і трохи підцукровуємо пудрою. Можна також додати білки, які залишились. Покласти соус настоятись у холодильник.