Соус «Сальса»
enjoy
17.02.2015

Складові:
- манго 1 шт.
- томат 3 шт.
- лимон 1 шт.
- оливкова олія 1 ст.л.
- цибулина 1 шт.
- сіль
- мед 1 ст. л.
- перець червоний гострий 1 шт.
- чорний перець
- майоран та базилік 1 пучок

Приготування
У цьому соусі обов'язково повинні залишатися шматочки, тому найчастіше він готується вручну, без використання блендера або кухонного комбайна.

Очистити та нарізати кубиками манго. Додаємо нарізані такими ж за розміром кубиками помідори. І додамо також дрібно нарізану цибульку. В окремій ємності змішуємо соус. Викладаємо туди мед. Видавлюємо свіжий лимонний сік. Насипаємо подрібнений гострий перець. Підсолюємо. Додаємо оливкову олію першого віджиму.

Дрібно січємо майоран і базилік. Ця зелень часто замінюється кінзою, петрушкою, м'ятою. Перчимо свіжезмеленим перцем і перемішуємо салатну заправку. Заправляємо цією сумішшю порізані кубики наших овочів і фруктів.

Даємо постояти соусу 40-45 хвилин в холодильнику.

close
Додати свій рецепт