
Форма діаметром 20 см.
Складові:
бісквітний рулет:
- 6 білків
- 6 жовтків
- 6 ст.л борошна
- 6 ст.л цукрової пудри
- 1/2 ч.л розпушувача
начинка:
- 3/4 банки джему (у мене був з лісових ягід, банку 300г)
мус з молочним шоколадом:
- 300 мл вершків 38%
- 250 г молочного шоколаду
- 3 ст.л молока
- 1 з половиною жовтка
- 1.5 ст.л вершкового масла (розтопленого)
- 7 г желатину
- 1/4 склянки води
мус з білим шоколадом:
- 300 мл вершків 38%
- 250 г білого шоколаду
- 3 ст.л кукурудзяного сиропу
- 6 ст.л молока
- 1 з половиною жовтка
- 7 г желатину
- 1/4 склянки води
желе:
- 1/4 джему (залишок у банку)
- 1 ч.л желатину
- 1/4 склянки води
Заморожені ягоди.
Приготування
Бісквітний рулет: духовку нагріти до 180 градусів.
Збити в чашці міксера білки поступово додаючи цукор.
Продовжуючи збивати по одному вводимо жовтки.
Борошно, розпушувач просіяти і акуратно ввести в масу.
Деко застелити папером для випечкі.Массу викласти на деко розрівняти
і випікати 15 хвилин до золотистого кольору.
Рушник посипати цукром готовий бісквіт викласти на нього папером вгору.
Папір зняти і закриття рулет.Оставіть остигати.
Рулет розгорнути змастити джемом, згорнути.
Взяти харчову плівку в нього загорнути рулет і покласти в морозилку на 30 хвилин-1 годину.
Так буде легше нарізати.
Молочний мус: збити вершки.
Желатин залити водою і залишити набухати.
Шоколад розтопити.
Жовток змішати з молоком.
Вершкове масло розтопити і змішати з молочно яєчною масою.
Підігріти желатин до розчинення ввести в масу, добре перемішати і ввести в шоколад.
Шоколад з'єднати з вершками.
Білий мус: вершки збити.
Желатин залити водою і дати набрякнути.
Шоколад, сироп і 3 ст.л молока підігріти в мікро до розчинення.
Жовток збити з молоком і додати до шоколаду.
желатин підігріти до розчинення.
ввести в шоколадну масу розмішати.
З'єднати з вершками.
Ягідне желе: желатин замочити в воде.Остаткі джему розмішати в мисці.
Желатин підігріти і додати до джему.Хорошо розмішати.
Збірка: взяти форму з знімними бортами.
Рулет порізати на рівні частини товщиною 1 см.
Дно форми викладаємо нарізаними рулетиками.
Боки форми прокладаємо кондитерської стрічкою (можна робити і без неї).
Тепер викладаємо рулетиками боки форми.
Викладаємо молочний мус і ставимо в холодильник на пів години.
Дістаємо зверху посипаємо ягодами і виливаємо білий мус.
Ставимо в холодильник на пів години.
Дістаємо торт заливаємо желе і залишаємо в холодильнику на ніч.