Слойоні трикутнички з сиром та полуницею
enjoy
21.02.2015

Складові:
тісто: 
- 500г муки 
- 200г маргарину 
- 10г цукру 
- 150г сметани
- 50г дріжджів 
- 2 жовтки

начинка:
- 0,5 кг сиру
- 200г цукру
- 2 жовтки
- полуниця

Приготування
Білки яєць для змазування трикутничків. 

У сметані розчинити 50 г дріжджів(мокрих) і 2 жовтки.
Муку, маргарин і цукор порубати ножем в однорідну крихту, зробити поглиблення, в нього влити сметанну суміш. 
Замісити швидко тісто. 
Накрити чистим рушником, і поставити в тепле місце на 1 годину.

Начинка: сир (свіжий, м'який), цукор, і жовтки, перетерти в блендере. Полуницю порізати.

Розкатати тісто завтовшки 0.5 см, порізати на квадратики, на кожен - сирний крем, різана полуниця. Скласти удвічі, защипати краї. 
Зверху помазати білком і посипати цукром. 
Пекти при 170 град. 20 хвилин.

close
Додати свій рецепт