Складові:
тісто:
- 500г муки
- 200г маргарину
- 10г цукру
- 150г сметани
- 50г дріжджів
- 2 жовтки
начинка:
- 0,5 кг сиру
- 200г цукру
- 2 жовтки
- полуниця
Приготування
Білки яєць для змазування трикутничків.
У сметані розчинити 50 г дріжджів(мокрих) і 2 жовтки.
Муку, маргарин і цукор порубати ножем в однорідну крихту, зробити поглиблення, в нього влити сметанну суміш.
Замісити швидко тісто.
Накрити чистим рушником, і поставити в тепле місце на 1 годину.
Начинка: сир (свіжий, м'який), цукор, і жовтки, перетерти в блендере. Полуницю порізати.
Розкатати тісто завтовшки 0.5 см, порізати на квадратики, на кожен - сирний крем, різана полуниця. Скласти удвічі, защипати краї.
Зверху помазати білком і посипати цукром.
Пекти при 170 град. 20 хвилин.