
Розраховано на 8 порцій.
Складові:
- 350 грам печериць або глив
- 1 велика цибулина
- 1 столова ложка вершкового масла
- сіль, перець до смаку
- 1/2 пучка петрушки 1
- упаковка листкового тіста
- 1 яйце
Приготування
Помити і почистити гриби, дрібно нарізати. Цибулю нарізати дуже дрібними кубиками й обсмажити в олії до прозорості. Розігріти духовку до 200°С. Додати гриби до обсмаженої цибулі, посолити, поперчити і варіть, поки рідина повністю не випарується. Нарешті, додати дрібно нарізану петрушку і перемішати. Розкачати трохи листкове тісто і розрізати на квадрати розміром 3 см х 3 см. В центрі кожного квадрата покласти по чайній ложці начинки. Скласти навпіл в трикутник і скріпити краю. Готові пиріжки викласти на деко, змастити злегка збитим яйцем. Випікати в духовці на середній полиці протягом 15 хвилин, поки тісто не стане золотисто-коричневого кольору.