Скумбрія запечена в рукаві з овочами
![](/_pu/36/38401282.jpg)
Скумбрія 2 шт
Картопля 3-4 шт
Цибулина 1 шт
Морква
Рослинна олія
Петрушка (зелень) 1 пучок
Кріп (зелень) 1 пучок
Трави сушені
Перець
Сіль
Тушку риби промити і обсушити. Зробити бічні надрізи. Натерти сіллю, сухими травами і перцем. Вставити в надрізи скибочки цибулі.
Картоплю і моркву почистити, порізати шматочками. Приправити травами і перцем, посолити і додати 2 ст. ложки рослинної олії.
Викласти рибу в рукав з овочами. Дати постояти 1 годину.
Запекти в духовці 30 хвилин при температурі 200 градусів С. Викласти на блюдо і прикрасити зеленню.