Сирники з яблуками

Складові:
- 500г сиру
- 2 ст.л. цукру
- щіпка солі
- 1 ч.л. цедри лимона
- 2 яйця
- 0.5 ст. муки
- 2 ст.л. кукурудзяної муки + для обкачування
- 2 тертих великих яблука
Приготування
Розтерти сир з цукром і цедрою. Додати яйця, сіль, муку і перемішати. Сформувати 10 маленьких колобків.В середину кожного покласти чайну ложечку тертих яблук. Обваляти їх в кукурудзяній муці.
Розігріти сковороду з невеликою кількістю рослинної олії. Викласти кульки , злегка притискуючи зверху долонею. Обсмажити до золотистого кольору з двох сторін.
Можна посипати цукровою пудрою і подавати з медом, варенням або із сметаною.