Сирник зі снікерсами
enjoy
26.02.2015

Приготування
1,5 ст. борошна
3 ст. л. цукру пудри
125 г масла
2 жовтки
1 ложка води + 1,5 ложки какао
1 ч. л. порошку до печива

Всі складники перемішати. Зробити кулю, замотати в плівку, покласти в холодильник на 1 годину. Згодом взяти квадратну форму 23 x 23 см і викласти її пергаментом, викласти тісто, понаколювати виделкою, припекти приблизно 10 - 12 хвилин при температурі 170C.

750 г змеленого сиру 
6 яєць (окремо білки і жовтки)
1 ст. л. картопляного крохмалю
1 ст. л. пшеничного борошна 
1 ложка екстракту з ванілі або ванільний цукор
2/3 ст. цукру-пудри
5 снікерсів (середній розмір, по 40 г кожен) порізаних на дрібні куски

Для прикраси ще декілька снікерсів, 
шоколадна глазур, горішки 

Жовтки збити до білого з цукром-пудрою. Додати інші складники, збити. Добавити в кінці збиту піну з білків (делікатно вимішати) і порізані снікерси.
Викласти на підпечений низ, вирівняти. Пекти приблизно 50 - 60 хвилин при температурі 180C. Остудити і покласти на мінімум 3 години до холодильника.

close
Додати свій рецепт