Сирник з грушами

Складові:
тісто:
- 150 г масла
- 250 г борошна
- 100 г цукру
- 1 яйце
- 6 ложок капучіно (розчинного порошку)
- 1 ст. л. какао
- щіпка солі
- 1 ложечка порошку до печива 

сирна маса:
- 500 г сиру 
- 3 яйця
- 125 г масла
- 200-250 г цукру

на верх сира:
- 3-4 середніх груші

Приготування
Тісто: масло розтопити, додати капучіно і ретельно перемішати. Остудити. Додати просіяне борошно з какао і порошок до печива (я дала пакетик 10 г), яйце, цукор і сіль. Замісити тісто. Тісто вийде таке досить розсипчасте. Поділити його на 2 кулі і покласти до морозилки на 2 години.

Сирна маса: сир перемолоти чи збити у блендері. Додати розтерте з цукром масло, додавати по одному жовтки і далі розтирати, тоді легенько вмішати збиті в піну білки.

У тортівницю (діаметр 26 см) вистелену пекарським папером, потерти одну кулю замороженого тіста. Викласти сирну масу на неї поверх викласти груші порізані досить крупними дольками і зверху затерти другою кулею замороженого тіста.

Пекти в духовці при температурі 180 градусів - 70 хв.



Джерело: Тісто: масло розтопити, додати капучіно і ретельно перемішати. Остудити. Додати просіяне борошно з какао і порошок до пе
close
Додати свій рецепт