Сирник з бананами
enjoy
05.03.2015

Приготування
110 г борошна
2 ст. л. цукру-пудри
45 г вершкового масла
1 жовток
1 ст. л. холодної води

Швидко замісити тісто. Поставити в холодильник на 30 хвилин. 
Викласти тісто в форму діаметром 21 см.
Понаколювати вилкою та поставити пекти на 15 хвилин при температурі 190 С

Сирна маса:
500 г доброго м'якого сиру
80 г цукру
2 ч. л. ванільного екстракту
3 яйця
1 ст. л. лимонного соку
3 дуже спілі банани

Банани збити блендером, додати решту складників та знову збити. Викласти масу на підпечене тісто, та запікати при температурі 180 С близько години. 
Не потрібно випікати до так званої сухої палички. Сир повинен бути м'яким.

Поставте в холодильник на три години, а краще на ніч.

close
Додати свій рецепт