![](/_pu/2/76112702.jpg)
Складові:
тісто:
- 1 яйце
- 200гр сиру
- 1 ст цукру
- ванілін
- приблизно 300гр борошна
- 1 ч л гаш соди
крем:
- 500мл молока
- 1 яйце
- 1 ст цукру
- 3 ст л борошна
- ванілін
- 150гр слив масло
- горіхи 150гр
Приготування
Приготувати основу крему: розтерти яйце з цукром і борошном, додати ванілін, влити молоко, перемішати віночком, поставити на повільний вогонь, варити до загустіння, постійно заважаючи. Повністю остудити. Сир перетерти з цукром, яйцем, додати ванілін, соду і поступово ввести муку. Тісто має вийде не зовсім крутим, але щільним. Розділити його на 6-8 частин (дивлячись який діаметр сковороди). Тонко розкачати, наколоти виделкою, щоб не здувалися. Піч до зарум'янювання на сухій сковороді з 2х сторін. Обрізати нерівні краї. Остудити. Вершкове масло збити міксером, поступово додаючи заварний масу холодну. Змастити коржі, пересипаючи горіхами (за бажанням). Зверху прикрасити крихтою від обрізки коржів, горіхами і тертим шоколадом. Залишити просочуватися не менше, аніж на 6:00.