Сирний пиріг з виноградом
enjoy
13.03.2015

Складові:
- 250г домашнього сиру
- 200г маргарину кімнатної температури (маргарина чи масла, можна класти менше, щоб не було надто жирно) 
- 1 ч.л. розпушувача 
- 2 яйця 
- 1 ст. цукру 
- ваніль 
- 6-7 ст.л. муки с гіркою 

Приготування
Все, окрім муки, покласти в миску і добре збити, добавити муку (тісто повинно бути, як дуже густий крем). 
Форму присипати мукою та викласти тісто, вдавити злегка виноград (використовувати той, котрий без кісточок) і випікати при температурі 180 С приблизно 25-30 хв. 
Пиріг розрахований на форму 24 см. 
Можна використовувати і інші фрукти.

close
Додати свій рецепт