Сирна паска з цукатами

Складові:
- 400 грам домашнього сиру
- 150 мл сметани 30%
- 2 яйця
- 50 грам вершкового масла
- 1 пакетик (5 грам) ванільного цукру
- 50 гарм цукрової пудри
- 30-40 грам цукатів
Приготування
Сир перетерти через сито або змолоти на м’ясорубці. Білки відокремити від жовтків. Розм’якшене вершкове масло розтерти з цукровою пудрою і жовтками.
Додати сир, ванільний цукор, цукати і перемішати до однорідної маси. Додати сметану і ще раз перемішати. Форму застелити вологою марлею, викласти сирну масу, розрівняти і злегка ущільнити. Накрити краями марлі, зверху покласти гніт і поставити в холодильник на 12 годин.
Потім форму перевернути, зняти марлю. Прикрасити за бажанням.