
Складові:
- 500 г яловичини
- 1/2 скл. води
- 1 зубчик часнику
для омлету:
- 1-2 цибулини ріпчасті
- 3 яйця
- 1,5 ст. л. молока
- сіль, чорний перець
паніровка:
- сухарі + мелена солодка паприка
Приготування
Пропустити приготовлену яловичину через м'ясорубку.
Додати воду, сіль, перець, вичавлений часник, фарш добре збити.
Почистити цибулю, нарізати півкружальцями, обсмажити на олії до м'якості, влити розколочені з молоком яйця+сіль, перець до смаку, помішуючи приготувати рідкувату яєчню. Охолодити.
Далі можна теж перемолоти, добре перемішати з фаршем.
Якщо вам більше сподобається, то зробіть більш по-святковому: омлет і дрібно різану цибульку посмажити окремо. З фаршу сформувати коржик, на нього покласти шматочок омлету, а на нього підсмажену цибульку, згорнути рулетиком.
Приготовані січеники запанірувати і обсмажити у фритюрі.
Гарнірувати січеники смаженою картоплею, зеленим горошком, огірками.
Джерело: Пропустити приготовлену яловичину через м'ясорубку. Додати воду, сіль, перець, вичавлений часник, фарш добре збити. Почи