Складові:
- 1 упаковка (8-10 шт) готових вафель для торта (діаметром близько 25 см)
- 1 банка вареного згущеного молока
- 1 пачка (200г) вершкового масла
- крупинка лимонної кислоти
Приготування
Варене згущене молоко розтерти з розм'якшеним вершковим маслом (якщо немає вареного згущеного молока - її можна зварити). За смаком в крем, щоб не був занадто солодким, можна додати 1-2 крупинки лимонної кислоти. Вафлі промазати тонким шаром вершкового крему зі згущеним молоком (надлишки крему зняти ножем) і склеїти між собою. Один з вафельних коржів за бажанням змастити шоколадною глазур'ю, яку можна приготувати, розтопивши на водяній бані шоколадку (при розтоплюванні до шоколаду додати 2 чайні ложки води). Верх вафельного торта нічим не змащувати. Готовий вафельний торт поставити просочуватися на декілька годин в холодильник.