Шоколадно-гарбузове брауні
enjoy
16.02.2015

Складові:
- 115г масла вершкового
- 170г шоколаду темного
- 4 шт. яйця
- 2 ск. борошна
- 1 ч.л розпушувача для тіста
- 1/2 ч. л солі
- 1/2 скл цукру
- 1/4 скл гарбузове пюре
- 1/4 скл. олії
- 1 ч. л. кориці
- ванільний цукор

Приготування
Розтопити шоколад і вершкове масло на водяній бані до однорідної суміші. Змішати борошно, розпушувач, сіль і ванільний цукор. Яйця збити з цукром до густої піни (3-5 хв). Продовжуючи збивати на невеликій швидкості, поступово додайте борошняну суміш.

1/3 отриманого тіста змішати з гарбузовим пюре, олією і корицею. До решти тіста додати шоколад і добре перемішати. Духовку розігріти до 180 градусів. Форму розміром 23 * 23 см вистелити папером для випічки. Трохи більше половини шоколадного тіста викласти в підготовлену форму, трохи розрівняти. Зверху викласти гарбузове тісто і знову розрівняти. Решту шоколадного тіста викласти столовою ложкою на гарбузове і ножем зробити кругові розводи. Випікати 40 хвилин до сухої зубочистки.

close
Додати свій рецепт