Шоколадно-банановий торт з пряників
enjoy
14.12.2014

Складові:
- пряники шоколадні 500 г
- сметана ½ г
- банани 3 штуки
- цукор ¼ склянки
- шоколад до смаку
- какао 4 столові ложки

Приготування
Пряники шоколадні розрізати уздовж, кожен на 3 частини.

Приготувати крем. Для цього в сметану додати какао, цукор і добре збити до розчинення цукру так, щоб обсяг збільшився в 1,5 рази, і він став густим.

Банани нарізати кружечками.

Потім викладати гуртки з пряників на блюдо, простір між ними заповнити пряникової крихтою.

Коли перший шар пряників викладений, змастити його кремом, розмазати рівномірно ножем.

Викласти банани, знову змастити рівномірно кремом.

І таким чином викладати шарами залишилися пряники, чергуючи їх кремовою і бананової начинкою. Постійно контролювати форму майбутнього торта, коли викладаєте черговий шар пряників. Посипати крихтою шоколаду.

Потім відправити в холодильник на 24 години, щоб торт весь просочився.

close
Додати свій рецепт