
Складові:
- пряники шоколадні 500 г
- сметана ½ г
- банани 3 штуки
- цукор ¼ склянки
- шоколад до смаку
- какао 4 столові ложки
Приготування
Пряники шоколадні розрізати уздовж, кожен на 3 частини.
Приготувати крем. Для цього в сметану додати какао, цукор і добре збити до розчинення цукру так, щоб обсяг збільшився в 1,5 рази, і він став густим.
Банани нарізати кружечками.
Потім викладати гуртки з пряників на блюдо, простір між ними заповнити пряникової крихтою.
Коли перший шар пряників викладений, змастити його кремом, розмазати рівномірно ножем.
Викласти банани, знову змастити рівномірно кремом.
І таким чином викладати шарами залишилися пряники, чергуючи їх кремовою і бананової начинкою. Постійно контролювати форму майбутнього торта, коли викладаєте черговий шар пряників. Посипати крихтою шоколаду.
Потім відправити в холодильник на 24 години, щоб торт весь просочився.