Шоколадно-арахісові трюфелі

Складові:
- 300г вершкового крем-сиру, кімнатної температури
- 240г напівгіркого шоколаду
- 90г арахісового масла
Приготування
За допомогою міксера збити вершковий крем-сир. Розтопити шоколад у мікрохвильовці (по 30 секунд, щоразу перемішуючи). Додати в шоколад арахісове масло і перемішати до однорідної консистенції. Перелити в ємність з сиром і перемішати.
Перекласти приготовану масу в квадратну форму розміром 20 х 20 см. Поставити в холодильник на кілька годин. Потім сформувати шоколадні кульки і поставити на кілька хвилин у холодильник. Потім можна обваляти в какао, цукровій пудрі, подрібнених горіхах. Зберігати в холодильнику. Арахісове масло можна не використовувати.