
Складові:
коржі:
- 1 склянка цукру
- пачка вершкового масла
- 2 плитки темного шоколаду
- 2 пакетики ваніліну
- 6 яєць
- 4-5 столових ложок борошна з гіркою
- щіпка солі
- щіпка соди
крем:
- 3 столових ложки сметани
- 400 р сиру (9% жирності)
- трохи жирних вершків (33%)
- цукор за смаком
Приготування
Для початку приготуйте крем.
Для цього змішайте сметану, сир, цукор і вершки і поставте в холодильник.
На повільному вогні розтопіть масло і шоколад, додайте ванілін, щоб вийшла шоколадно-масляна суміш. Дайте суміші охолонути.
Розбийте яйця, перемішайте їх з цукром, сіллю і содою.
Просійте борошно і ретельно перемішайте з сумішшю.
Додайте шоколадно-масляну суміш, перемішайте.
Духовку нагрійте до 180 градусів. Форму для випічки змастіть маслом і вилийте туди половину суміші.
Випікайте 15-20 хвилин.
Акуратно витягніть корж з форми лопаткою і влийте в форму наступну порцію для випікання другого коржа.
Отриманим коржам дайте охолонути.
Викладіть начинку на коржі, якщо вона вийде трохи нерівномірною, не переживайте.
Поставте торт в холодильник на ніч.
При бажанні торт можна прикрасити зверху тертим шоколадом або будь помадкою.
Впевнені, він буде користуватися успіхом у ваших дітей, а також його полюблять всі ваші домашні без винятку.