Шоколадний млинцевий торт з сирним кремом та бананами
enjoy
24.10.2014

Складові:
- шоколадні млинці 
- 250 г сиру 
- 100 мл вершків 33% 
- 25 г цукру 
- 25 г згущеного молока 
- банан

Приготування
Вершки добре збити і додати до сиру. Збивати вершки і сир пару хвилин. 
Додати цукор і згущене молоко. Добре перемішати. 
Крем готовий! Що може бути простіше? 
А тепер зборка торта. Тут все не складніше. Просто змащуємо кожен млинець кремом і так поки вони не закінчаться) 
Я як доповнення в середину додала банан. Його краще порізати не надто товсто, що б торт не розвалюється. 
Тортику краще постояти пару годинок, але можна їсти і відразу.

close
Додати свій рецепт