Шоколадні тістечка «Кіндер-деліс»
enjoy
16.02.2015

Складові:
коржі:
- 2 яйця
- 60г цукру
- 15г борошна
- 15г какао
- щіпка солі

крем:
- 70г вершків
- 30г згущеного молока
- 50г чорного шоколаду для глазурі

Приготування
Для бісквіту: 1 яйце і 1 жовток збити з цукром до пишної піни і до збільшення в 2-3 рази. Просіяне борошно і какао акуратно лопаткою вмішати до яєць. Окремо збити білок, що залишився з дрібкою солі до твердих піків і також акуратно лопаткою ввести в тісто. Підготувати деко розміром 20x30(в мене була форма 21 х 34) см, застелити папером для випічки. Духовку розігріти до 210 градусів. Вилити тісто і випікати близько 10-12 хв. до готовності. Готовий бісквіт охолодити. Потім нарізати на 2 рівні частини вздовж.

Підготуємо крем. Для крему: збити разом 70 г вершків з 30 г згущеного молока до однорідності. Викласти крем на одну половину бісквіту, накрити другою половиною і притиснути. Потім нарізати на рівні за розміром тістечка.

Підготувати глазур: розтопити шоколад. Намазати тістечка. Охолодити.

close
Додати свій рецепт