![](/_pu/20/50478150.jpg)
Складові:
коржі:
- 2 яйця
- 60г цукру
- 15г борошна
- 15г какао
- щіпка солі
крем:
- 70г вершків
- 30г згущеного молока
- 50г чорного шоколаду для глазурі
Приготування
Для бісквіту: 1 яйце і 1 жовток збити з цукром до пишної піни і до збільшення в 2-3 рази. Просіяне борошно і какао акуратно лопаткою вмішати до яєць. Окремо збити білок, що залишився з дрібкою солі до твердих піків і також акуратно лопаткою ввести в тісто. Підготувати деко розміром 20x30(в мене була форма 21 х 34) см, застелити папером для випічки. Духовку розігріти до 210 градусів. Вилити тісто і випікати близько 10-12 хв. до готовності. Готовий бісквіт охолодити. Потім нарізати на 2 рівні частини вздовж.
Підготуємо крем. Для крему: збити разом 70 г вершків з 30 г згущеного молока до однорідності. Викласти крем на одну половину бісквіту, накрити другою половиною і притиснути. Потім нарізати на рівні за розміром тістечка.
Підготувати глазур: розтопити шоколад. Намазати тістечка. Охолодити.