Шарлотка з яблуками

Складові:
- ½ ст. борошна
- ½ ст. цукру
- 5-6 солодких яблук
- 90-100г родзинок
- 5 яєць
- сода на кінчику ножа
- кориця
- 10г вершкового масла
Приготування
У глибокій мисці збийте міксером цукор і яйця, додайте борошно і продовжуйте збивати в кінці додайте соду і дайте тісту постояти 6-15 хвилин.
Яблука очистити і тонко нарізати, родзинки запарити.
Форму для випікання змастити вершковим маслом, на дно форми викласти яблука і присипати їх корицею.
У тісто додати родзинки і ще раз збити, залийте яблука тістом і випікайте 30-35 хвилин при температурі 180-200 градусів. Також шарлотку можна прикрасити яблуками виклавши їх зверху.