Шалена вишня

Складові:
- 500 грам десертного вина-бажано кагору, але я брала "мікадо", теж дуже смачно
- 25 грам желатину
- 200 грам вишневого компоту, або, в міру солодкого, соку
- дрильовані вишні
- 70 грам вершків- 10%
- 2 ст.л. цукрової пудри
- 0,5 пачки згущувача для вершків
Приготування
Желатин залити холодним компотом і зачекати, щоб желатин набрав вологи. Потім желатинову масу розтопити у мікрохвильовці до повного розчинення. Вино зєднати з розтопленим желатином і налити у форми для застигання. В желе покласти декілька вишеньок (кількість за бажанням).
Вершки збити з цукровою пудрою і згущувачем до стійкого крему.
Десерт прикрасити кремом і охолодити.