
Складові:
- тісто готове листкове 6 листів (3 пачки)
крем:
- сметана 500 г
- вершки (для збивання) 1 л
- цукор 2 склянки
- ванілін
- абрикос і чорнослив (в'ялені) солодкі 300 г
- мигдальна стружка 100 г
Приготування
Спекти 6 коржів, остудити.
Крем: 500 гр. сметани і 1 склянку цукру збити міксером.
1 літр вершків для крему збити міксером до піків потім поступово додаємо 1 склянку цукру також збити міксером.
Потім з'єднати два крему разом, в вершковий додаємо сметанний невеликими порціями, продовжуючи збивати, додати ванілін.
Остиглі коржі промазуємо кремом, не шкодуючи.
Між 3 і 4 коржами крем посипати порізаними абрикосами і чорносливом. Верх торта прикрасити крихтою і щедро посипати мигдалем. Торт вийшов супер-смачний, НІЖНИЙ і найголовніше швидкий.