Самий наполеоністий Наполеон (з мигдалем, абрикосами і чорносливом)
enjoy
15.12.2014

Складові:
- тісто готове листкове 6 листів (3 пачки)

крем:
- сметана 500 г
- вершки (для збивання) 1 л
- цукор 2 склянки
- ванілін
- абрикос і чорнослив (в'ялені) солодкі 300 г
- мигдальна стружка 100 г

Приготування
Спекти 6 коржів, остудити.

Крем: 500 гр. сметани і 1 склянку цукру збити міксером.

1 літр вершків для крему збити міксером до піків потім поступово додаємо 1 склянку цукру також збити міксером.

Потім з'єднати два крему разом, в вершковий додаємо сметанний невеликими порціями, продовжуючи збивати, додати ванілін.

Остиглі коржі промазуємо кремом, не шкодуючи.

Між 3 і 4 коржами крем посипати порізаними абрикосами і чорносливом. Верх торта прикрасити крихтою і щедро посипати мигдалем. Торт вийшов супер-смачний, НІЖНИЙ і найголовніше швидкий.

close
Додати свій рецепт