Салатний соус
enjoy
07.02.2015

Складові:
- борошно 1 ст. л.
- порошок гірчичний 1.5ч. л.
- цукор 2 ч. л. Сіль - 1/4 ч. л.
- яйце 2 шт.
- оцет (з білого вина, 6%) 80 мл
- вершки 150 мл

Приготування
Борошно, гірчичний порошок, цукор і сіль змішати Вбити яйця, розмішати до однорідної маси і додати оцет.

Масу готувати на водяній бані до загустіння, постійно помішуючи віночком. Для цього знадобиться 3-4 хвилини. Зняти з вогню дати повністю охолонути.

У остигнула масу ввести вершки, якщо густо-додайте трохи молока. Спробуйте соус і скоректуйте його смак.

close
Додати свій рецепт