Салат з тунцем

Складові:
- 2 картоплини
- 1 цибулина
- олія
- 3 яйця
- 1 банка тунця (200г)
- 1 банка консервованої кукурудзи
- сіль
- перець зелень (кріп або петрушка)
- майонез
Приготування
Картоплю відварити в мундирі. Очистити і натерти на крупній тертці. Цибулю нарізати дрібно і обсмажити на олії до золотистого кольору. Яйця зварити почистити і порізати кубиками. Змішати в мисці-картоплю, обсмажену цибулю, яйця, додати розім'ятий виделкою тунець. З кукурудзи злити рідину і висипати кукурудзу в салат. Посолити, приправити перцем, перемішати добре, додати дрібно нарізану зелень, заправити салат майонезом. Салат з тунцем і кукурудзою готовий.