Салат з редискою та горіхами
enjoy
27.04.2015

Складові:
на 2 порції:
- крупа перлова (рис, кіноа, кускус.) 0.5 склянки
- горіхи грецькі (або пекан) 0.5 склянки
- редиска
- цибуля шалот 1 шт.
- зелень петрушки
- листя м'яти
- рукола (або крес-салат)
- родзинки (сушена журавлина) 0.5 склянки
- оцет бальзамічний 1 ст. ложка
- оливкова олія 4 ст. ложки
- сіль
- перець чорний мелений

Приготування
Підготуйте собі суміш круп на ваш смак. Поставити кип'ятити велику каструлю підсоленої води. Всипати крупи (якщо взяли перлову чи пшеницю, то спочатку проваріть цю крупу десь 10 хв. а тоді додавайте решту).

Варити до стану аль-денте, відкинути на друшляк. Змішати теплу „кашу“ з рештою інгредієнтів, скропити оцтом, поперчити та посолити до смаку, полити олією.

close
Додати свій рецепт