Салат з печінки тріски
enjoy
21.09.2014

Складові:
- 1 баночка печінки тріски
- 2 варених яйця
- 1 стебло селери
- 1 невелика цибуля-порей
- 100 г пекінської капусти або суміші салатів
- сік з половинки лимона

Приготування
Пекінську капусту порізати крупними часточками, якщо салат - порвати і викласти на пласку тарілку.
На капусту викласти порізані порей і стебло селери, чуть присолити. Поверх викласти розрізані на частинки яйця і знову чуть присолити. Зверху поміж яйця викласти печінку тріски (не різати, а лише трохи порозділяти виделкою, якщо шматочки надто великі).
Полити соком половини лимона, іншої заправки не потрібно, так як печінка тріски сама по-собі достатньо жирна. 



Джерело: Пекінську капусту порізати крупними часточками, якщо салат - порвати і викласти на пласку тарілку. На капусту викласти п
close
Додати свій рецепт