
Складові:
- середній кабачок (або 2 малі)
- 2 середні баклажани
- 4 помідори
- 2 червоні болгарські перці
- 3 зубки часнику
- 4 ст. л. олії
- 1 ст. л. бальзамічного оцту
- зелень петрушки
- чорний мелений перець і сіль за смаком
Приготування
Кабачок і баклажани почистити від шкірки, нарізати кружальцями (або половинками, якщо овочі великі).
Перець почистити від насіння і нарізати шматочками, помідори - кружальцями. Вичавити 2 зубки часнику, змішати із 2 ст. л. олії, додати до овочів і перемішати.
Деко застелити пергаментним папером і викласти овочі, розподілити рівномірно. Накрити зверху фольгою і запікати у духовці 30 хвилин за 200°С.
Зелень петрушки подрібнити, додати розчавлений зубок часнику, оцет, цукор, сіль, чорний мелений перець і олію, добре розмішати. Заправити печені овочі приготовленою заправкою.