Салат з млинцями
enjoy
14.02.2015

Складові:
- 200 грам вареного м'яса (свинина, яловичина або курка)
- свіжий або солоний огірочок
- невелика цибулина
- чотири сирих яйця
- дві столові ложки молока або води (або по столовій ложці сметани і води)
- майонез
- сіль
- два три зубчики часнику

Приготування
Для цього салату всі інгредієнти ріжуться тонкою соломкою. З сирих яєць з додаванням молока і солі робиться омлетну суміш. На розігрітій сковорідці з невеликою кількістю масла випікаються тоненькі млинці. Потім нарізаються тонкою соломкою як локшина. М'ясо нарізати невеликими шматочками і розібрати на волокна. Цибулю нарізати дуже тонкими півкільцями, огірок - тоненькою соломкою. Змішати м'ясо, млинчики, огірок і цибулю, посолити за смаком, заправити пропущеним через прес часником і майонезом. Салат можна відразу ж подавати до столу, за такої дрібної нарізці він швидко просочиться майонезом.

close
Додати свій рецепт