Салат з мідій та рису
enjoy
14.02.2015

Складові:
- мідії 600 грам
- рис 150 грам
- рослинне масло 2-3 столові ложки
- оцет 1 чайна ложка (рекомендовано використовувати трьох відсотковий оцет)
- чорний перець
- сіль
- лавровий лист
- пертушка чи кріп за смаком

Приготування
Для того, щоб приготувати салат з мідій і рисом необхідно: Рис промити і відварити в підсоленій воді. Свіжі мідії залити невеликою кількістю молока чи води, додавши чорний перець, сіль, лавровий лист і варити на середньому вогні 20-25 хвилин. Готові мідії охолодити і дрібно нарізати. Підготовлені продукти змішати, додати рослинне масло, оцет, сіль, перець. Все гарненько перемішати, прикрасити зеленню, а по можливості ще й нарізаними яйцями і помідорами.

close
Додати свій рецепт