Салат з картоплі, в'ялених помідорів та оливок
enjoy
21.09.2014

Складові:
- 3 4 картоплини (варена чи запечена) 
- жменька оливок 
- 5-6 шт. в'ялених помідорів    
- 0,5 шт. болгарського червоного перцю
- 0,5 шт. червоної ріпчастої цибулі
- 1 ч.л. лимонного соку
- олія (з в'ялених помідорів) 
- петрушка 
- сіль 
- перець чорний мелений 

Розраховано на 4 порції

Приготування
Картоплю запекти чи відварити в шкірці, почистити. Як і перець, порізати кубиками. Оливки розрізати навпіл. Синю цибулю злегка промаринувати в лимонному соці. В'ялені помідори розрізати поперек. Змішати картоплю, оливки, перець, помідори та цибулю. Заправити олією з в'ялених помідорів, посолити, поперчити, притрусити петрушкою.

close
Додати свій рецепт