Салат з картоплі, в'ялених помідорів та оливок

Складові:
- 3 4 картоплини (варена чи запечена)
- жменька оливок
- 5-6 шт. в'ялених помідорів
- 0,5 шт. болгарського червоного перцю
- 0,5 шт. червоної ріпчастої цибулі
- 1 ч.л. лимонного соку
- олія (з в'ялених помідорів)
- петрушка
- сіль
- перець чорний мелений
Розраховано на 4 порції
Приготування
Картоплю запекти чи відварити в шкірці, почистити. Як і перець, порізати кубиками. Оливки розрізати навпіл. Синю цибулю злегка промаринувати в лимонному соці. В'ялені помідори розрізати поперек. Змішати картоплю, оливки, перець, помідори та цибулю. Заправити олією з в'ялених помідорів, посолити, поперчити, притрусити петрушкою.