
Складові:
- 500 г білокачанної або пекінської капусти
- 3 невеликих помідора
- 250 г копченої ковбаси
- 1 цибулина
- 200 г сухариків
- пару гілочок петрушки (для прикраси)
Інгредієнти для заправки:
- 100 г майонезу
- 1/2 ч. ложки меленого перцю
- сіль за смаком
Приготування
Нашаткувати білокачанну капусту тонкою соломкою, пекінську - неширокими ( 0,5-1 см) смужками. Нашатковану білокачанну капусту перед додаванням в салат краще посолити і злегка обминути, щоб вона була більш соковита і м'яка. У помідор вирізати середину і нарізати невеликими скибочками. Цибулину очистити і нарізати тонкими півкільцями. Ковбасу - соломкою.
Всі інгредієнти з'єднати, додати майонез, сіль, перець і перемішати. Якщо використовувати готові магазинні сухарики, в салат можна не додавати сіль, якою завжди з надлишком в снеках . Перед подачею помістити салат на 15-30 хв. в холодильник. Посипати рубаною петрушкою або прикрасити гілочками.
Джерело: Нашаткувати білокачанну капусту тонкою соломкою, пекінську - неширокими ( 0,5-1 см) смужками. Нашатковану білокачанну ка