
Складові:
- кальмари 500г
- печериці 300г
- цибуля 1 шт.
- волоські горіхи 70г
- сир 100г
- часник 1 зубець
- майонез для заправки
- сіль за смаком
- зелень для прикраси
Приготування
Кальмари очистіть від шкірки і відваріть в злегка підсоленій воді 3-4 хвилини. - Відкиньте на друшляк і остудіть. Цибулю дрібно наріжте. Печериці поріжте пластинками. Цибулю і гриби обсмажте до готовності, посоліть за смаком. Горіхи подрібніть. Половину додайте до грибів, половину залиште для прикраси. Сир натріть на дрібній тертці, додайте до грибів. Кальмари поріжте соломкою, додайте в салат. Часник натріть на дрібній тертці або пропустіть через прес, змішайте з майонезом. Заправте салат. За допомогою кулінарного кільця викладіть салат порціями на велике блюдо. Посипте подрібненими горішками і прикрасьте зеленню.