Салат з індиком і каперсами

Складові:
- 300 г індичого філе
- 8 ст. ложок оливкової олії
- 0,5 пучка салату лолло-росса
- 0,5 пучка рукколи
- 250 г помідорів чері
- 1 зубчик часнику
- 1 ч. л. солодкої гірчиці
- 2 ст. л. каперсів
- сіль до смаку
Приготування
Філе індика помити, обсушити, нарізати кусочками і обсмажити з усіх сторін в 3 ст. ложках олії. Викласти на тарілку, охолодити і посолити до смаку.
Салат і рукколу порвати руками. Помідори черрі помити і кожен розрізати навпіл.
Усі підготовлені інгредієнти змішати з каперсами.
Для соусу зубчик часнику подрібнити, змішати з гірчицею, рештою олії і сіллю. Салат заправити соусом.