Салат з груздями

Складові:
- капуста квашена 600г
- яблука червоні 3 шт.
- цибуля зелена 1 пучок
- грузді солоні 100г
соус:
- олія соняшникова 3 ст. ложки
- цукор 6 ч. ложок
- гірчиця 1 ч. ложка
- сіль
Приготування
Капусту відкиньте на друшляк і дайте розсолу стекти. Яблука розріжте на 4 частини кожне. Видаліть насіння і наріжте м'якоть соломкою. Зелену цибулю і грузді також наріжте. Для соусу масло збийте з цукром, сіллю і гірчицею. Капусту з яблуками, грибами та цибулею заправте приготовленим соусом, перемішайте і дайте салату настоятися 15 хвилин. Подавайте в порційних салатниках.